Tietosuojaseloste

Tämä on Roltrade Oy Ab:n henkilötietolain (1999/523) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen tietosuojaseloste.

Laadittu 01.10.2018. Viimeisin muutos 25.9.2018.

 

Rekisterinpitäjä

Roltrade Oy Ab (“Roltrade Kauppa”)

Vattuniemi

00210 Helsinki

y-tunnus: 0617649-6

 

Yhteydenotot

Jos teillä on kysyttävää henkilötietojenne käsittelystä, haluatte nähdä itseänne koskevat tallennetut tiedot tai poistaa tietonne järjestelmästämme, voitte ottaa yhteyttä sähköpostitse: takkaverkkokauppa(a)roltrade.com.

 

Käyttäjän suostumus

Huomioittehan, että tilaamalla uutiskirjeemme ja/tai tilaamalla tuotteitamme, annatte suostumuksenne tietojenne tallennukseen. Toimitetun tilauksen osalta tiedon säilytysvelvoite määräytyy kirjanpitolain (1997/1336 § 10) mukaisesti.

 

Kerätyt henkilötiedot

Roltrade Kauppa kerää ja käsittelee henkilötietojanne kun teette tilauksen verkkokaupastamme, tilaatte uutiskirjeen ja/tai osallistutte Roltrade Oy Ab:n järjestämiin kilpailuihin. Keräämme tietoja vierailustanne myös evästeiden avulla. Lisätietoja evästeistä löydätte tämän tietosuojaselosteen lopusta.

Henkilötietoja käytetään asiakaspalvelun, liiketoiminnan ja verkkokaupan kehittämiseen; tilausten toimitukseen, käsittelyyn ja arkistointiin; kohdennetun sisällön ja markkinoinnin tarkoituksiin sekä analysointiin ja tilastointiin.

 

Kuka voi käyttää henkilötietojanne

Roltrade Oy Ab:n työntekijöillä ja Roltrade Oy Ab:n toimeksiannosta ja lukuun toimivien alihankkijoiden ja yhteistyökumppanien työntekijöillä on oikeus käyttää henkilötietoja eri käyttöoikeustasojen mukaisesti työtehtävän edellyttämällä tavalla.

 

Henkilö- ja käyttäjätietojen suojaus

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti.

Roltrade Oy Ab:n järjestelmissä joihin tieto on tallennettu, on eri käyttäjätasoja, joten käyttäjä saa työtehtävänsä edellyttämän ylläpito- tai selausoikeuden tietoihin. Kullakin määritellyllä käyttäjällä tai käyttäjäryhmällä on oma käyttäjätunnus ja salasana.

 

Evästeet

Eväste eli cookie on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin pyytää saada tallentamaan tietokoneelle (ml. mobiililaitteet) vierailijan tunnistamiseksi verkkosivustolla. Evästeiden avulla palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi, analysoimaan sivustonsa käyttöä ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja muita etuja.

Käyttäjä voi torjua evästeiden käytön käyttämänsä selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan verkkopalvelun käytön lopetuksen jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät toiminnot voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymistä toimiakseen.

 

Evästeet Roltrade Kauppa.com sivustolla

Käytetyt evästeet voivat olla pitkä- tai lyhytkestoisia. Pitkäkestoiset evästeet pysyvät tallessa sille asetettuun aikarajaan asti. Pysyviä evästeitä käytetään mm. tallentamaan aikavälin, jonka aikana kävijää ei vaivata ‘uutiskirjeen tilaus’ -ponnahdusikkunalla.

Lyhytaikaiset (ns. istuntokohtaiset) evästeet tallentuvat vain verkkosivustolla vierailun ajaksi käyttäjän laitteelle. Lyhytaikaisilla evästeillä pidetään tallessa esimerkiksi osoitetiedot, jotta käyttäjä ei joudu tallentamaan yhteystietojaan uudestaan ne kerran syötettyään kassalla.

Lyhytaikainen eväste häviää heti, kun verkkoselain suljetaan.

 

Kolmansien osapuolien käyttö sekä tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Käytämme kävijätietojen analysointiin, markkinoinnin uudelleenkohdistamiseen ja bannerimainontaan sellaisten ulkopuolisten tahojen palveluja, jotka käyttävät sivustoillamme evästeitä. Tällaisia palveluntarjoajia ovat seuraavat tahot:

Google Analytics: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Facebook: Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA

Instagram: Instagram HQ, 200 Jefferson Dr, Menlo Park, CA 94025, USA

Youtube: Youtube LLC, 901 Cherry Avenue, Second Floor, San Bruno, CA 94066, USA

Käyttäessänne www.roltradekauppa.com sivustoa annatte suostumuksenne, että voimme käyttää evästeitä edellä mainituin tavoin.