Barbas Box 40

Barbas Box 40 kevyttakka kuvastaa loistavasti hollantilaista muotoilua. Box 40 tulisijan muotoilu on selkeälinjainen ja rohkea. Box 40 takka on hienostunut kokonaisuus, jossa tuli tulee upeasti esiin suuren lasi-ikkunan kautta. Tulisijassa puut palavat tehokkaasti ja sillä on korkea hyötysuhde. Barbas Box 40 tulisija voidaan valita ilman sokkelia tai avoimella puutilalla, jolloin tulisijan ilmettä voidaan muunnella täydelliseksi osaksi kodin sisustusta.

 

Mitat (L-S-K)

Takan ulkomitat 401,5 – 400 – 558 / 965 mm

Tulipesän mitat 262 – 400 – 379 mm

Savunpoistoputken halkaisija 130 mm

Etäisyys kannen keskeltä takareunaan 132 mm

Etäisyys lattiasta raitisilmaliitännän keskustaan 106 mm

Etäisyys lattiasta savunpoistoaukon keskustaan (päältäliitos) 965 mm

Etäisyys lattiasta savunpoistoaukon keskustaan (takaliitos) 106 mm

 

Teho

Lämmitysteho (min-max) 4-6 kW  

 

Paino

ilman sokkelia 105 kg ja avoimella puutilalla 142 kg

 

Poista
Liitostapa
Tulisijoihin voidaan valita hormiliitännän liitostapa joko päältä tai takaa lähteväksi. Liitostapavalinnalla voidaan vaikuttaa takkakokonaisuuden ilmeeseen.
Lisäominaisuudet
Tulisijan lisävarusteena voidaan valita Air inflow -liitäntä (lattiasta tai takaseinästä) sekä pyörivä sokkeli. Pyörivä sokkeli -paketti sisältää sekä sokkelin että hormin.

Palo- ja rakennusviranomaisten määräyksien mukaan lattioiden tulee olla suojattuna tulisijan luukun edestä vähintään 400 mm ja sivuille reunojen yli 100 mm, mikäli lattia on palavaa materiaalia. Muista siis hankkia aluslasi tai -pelti takallesi!

(ilmainen toimitus)