Barbas Box 65

Barbas Box 65 kevyttakka kuvastaa loistavasti hollantilaista muotoilua. Box 65 tulisijan muotoilu on selkeälinjainen ja rohkea. Box 65 takka on hienostunut kokonaisuus, jossa tuli tulee upeasti esiin suuren lasi-ikkunan kautta. Tulisijassa puut palavat tehokkaasti ja sillä on korkea hyötysuhde. Barbas Box 65 tulisija voidaan valita ilman sokkelia tai avoimella puutilalla, jolloin tulisijan ilmettä voidaan muunnella täydelliseksi osaksi kodin sisustusta.

 

Mitat (L-S-K)

Takan ulkomitat 647 – 400 – 493 / 900 mm

Tulipesän mitat 507 – 400 – 314 mm

Savunpoistoputken halkaisija 150 mm

Etäisyys kannen keskeltä takareunaan 132 mm

Etäisyys lattiasta raitisilmaliitännän keskustaan 76 / 110 mm

Etäisyys lattiasta savunpoistoaukon keskustaan (päältäliitos) 900 mm

Etäisyys lattiasta savunpoistoaukon keskustaan (takaliitos) 106 mm

 

Teho

Lämmitysteho (min-max) 7-9 kW  

 

Paino

kivijalustalla 132 kg ja avoimella puutilalla 178 kg

 

Materiaali

Teräs

 

Poista
Liitostapa
Tulisijoihin voidaan valita hormiliitännän liitostapa joko päältä tai takaa lähteväksi. Liitostapavalinnalla voidaan vaikuttaa takkakokonaisuuden ilmeeseen.
Lisäominaisuudet
Tulisijan lisävarusteena voidaan valita Air inflow -liitäntä (lattiasta tai takaseinästä) sekä pyörivä sokkeli. Pyörivä sokkeli -paketti sisältää sekä sokkelin että hormin.

Palo- ja rakennusviranomaisten määräyksien mukaan lattioiden tulee olla suojattuna tulisijan luukun edestä vähintään 400 mm ja sivuille reunojen yli 100 mm, mikäli lattia on palavaa materiaalia. Muista siis hankkia aluslasi tai -pelti takallesi!

(ilmainen toimitus)